6 de febr. 2013

La Tablet i Ipad, una eina EDUCATIVA


Les tablet o ipad són ara un objecte més cobejat que el comandament de la televisió. Al marge de ser una finestra digital al món, també poden ser una excel•lent eina educativa.

Malgrat encara hi ha qui pensa que “amb aquestes maquinetes” poc es pot aprendre la realitat és una altra. La gran oferta d’ aplicacions (APPS) que es poden trobar actualment fa que passar una estona amb l’IPAD pugui esdevenir un espai totalment educatiu.

Una de les guies més complertes en quan a APPS que es troben al mercat, és la publicada per a la  revista Educación 3.0. Més de 70 apps provades, analitzades i comentades per un equip d’especialistes, perquè els professors i pares que vulguin utilitzar l’iPad amb objectius educatius tinguin una referència del seu ús real. A més, alguns professors expliquen com les utilitzen a la seva aula i per què les recomanen. Aquesta es pot descarregar des del iTunes per un cost de 1,79€.

A banda d’aquesta guia us aconsello que feu una ullada als següents enllaços, ja que de ben segur que hi trobeu allò que cerqueu:










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada