11 de febr. 2015

Unes trufes rebones!



Ja fa uns quants dies vam fer una recepta molt especial però que ens va agradar: trufes de pastanaga i coco i trufes de civada amb cacau.

Tot i que ens va semblar que això de la pastanaga amb el coco era una barreja tota estranya el resultat va estar prou bé.

Ingredients per les boletes de pastanaga i coco:

500 gr. de pastanagues
300 gr. de sucre
200 gr. de coco ratllat
 
Preparació:

Rentar i pelar les pastanagues i coure-les en aigua fins que estiguin molt tendres. Posar-les en un colador fins que es refredin i hagin escorregut bé l'aigua. Tritureu amb la batedora o xafem a ma i passar a un bol.
Seguidament anem incorporant el sucre barrejant amb una cullera. Després afegim  150 gr. de coco ratllat a poc a poc i barregem  amb una forquilla fins que quedi una pasta consistent. Per últim formem les boletes amb les mans i les passem pel coco ratllat. Les podem posar una estona a la nevera perquè agafin més cos i es solidifiquin una mica. 



Ingredients per a  fer les trufes de civada amb cacau.

-250 G de flocs de civada
-150 G de margarina
-100 G de sucre
-50 G de coco ratllat
-25 G de cacau
-25 Ml de cafè

Preparació:

Barregem els flocs de civada amb la margarina a temperatura ambient i amassem fins que es barregi completament. Afegim el cacau, el sucre i el cafè i amassem de nou fins a tenir una barreja uniforme. Amb la massa formem boles de la mida que vulguem les trufes i les anem arrebossant en coco ratllat. Només queda guardar a la nevera fins que  en les mengem.



BON PROFIT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada