Ja fa uns quants dies vam fer una recepta molt especial però que ens va agradar:
trufes de pastanaga i coco i trufes de civada amb cacau.
Tot i que ens va semblar que això de la pastanaga amb el coco era una
barreja tota estranya el resultat va estar prou bé.
Ingredients per les boletes de pastanaga i coco:
500 gr. de pastanagues
300 gr. de sucre
200 gr. de coco ratllat
300 gr. de sucre
200 gr. de coco ratllat
Preparació:
Rentar i pelar les pastanagues i coure-les en aigua fins que estiguin molt tendres. Posar-les en un colador fins que es refredin i hagin escorregut bé l'aigua. Tritureu amb la batedora o xafem a ma i passar a un bol. Seguidament anem incorporant el sucre barrejant amb una cullera. Després afegim 150 gr. de coco ratllat a poc a poc i barregem amb una forquilla fins que quedi una pasta consistent. Per últim formem les boletes amb les mans i les passem pel coco ratllat. Les podem posar una estona a la nevera perquè agafin més cos i es solidifiquin una mica.
Ingredients per a fer les trufes de civada amb cacau.
-250 G de flocs de civada
-150 G de margarina
-100 G de sucre
-50 G de coco ratllat
-25 G de cacau
-25 Ml de cafè
-150 G de margarina
-100 G de sucre
-50 G de coco ratllat
-25 G de cacau
-25 Ml de cafè
Preparació:
Barregem els flocs
de civada amb la
margarina a temperatura ambient
i amassem bé
fins que es barregi
completament. Afegim el cacau, el sucre i
el cafè i amassem
de nou fins a
tenir una barreja uniforme.
Amb la massa formem
boles de la mida que
vulguem les trufes i les anem arrebossant en coco ratllat.
Només queda guardar a la nevera fins que en les mengem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada